Dret laboral i de la Seguretat Social

 

Els nostres serveis d’assessoria laboral abasten des de la planificació estratègica de les relacions laborals fins als plans de previsió social, així com el tractament específic que requereix el personal d’alta direcció, l’articulació de sistemes de flexibilització de les condicions de treball, els convenis col·lectius i pactes d’empresa o l’assessorament a través d’auditories laborals.

 

A Just Consulting també acompanyem als nostres clients en la defensa davant les inspeccions de treball, els conflictes col·lectius o els litigis laborals.

 

Defensem els nostres clients des d’un coneixement profund del seu negoci, entenent les seves necessitats operatives i estratègiques a llar termini.

 

Oferim assessoria laboral especialitzada per a empreses de forma puntual front a un conflicte o de forma interina, gestionant i assessorant de forma continuada en les decisions, negociacions, investigacions internes i compliance o en resolució de conflictes tant siguin senzills com complexes.

 

Representació dels interessos dels treballadors en els seus conflictes laborals i davant la Jurisdicció Laboral, tant en actes de conciliació com en processos de reclamació de dret laboral. Tramitació de tot tipus d’invalideses, excedències, jubilacions i pensions.

 

Intervenció immediata i efectiva i durant tota la fase d’inspecció, resolució de sancions i procés laboral derivat, de tot tipus d’accidents laborals.

Et podem ajudar?

Envia'ns la teva consulta i et contactarem sense compromís