Dret administratiu, urbanístic, de la construcció i del medi ambient

 

A Just Consulting portem la pràctica urbanística des de fa més de 20 anys. Gestionem tots els aspectes relacionats en la matèria del planejament urbanístic general i especial, parcel·lació i reparcel·lació urbanística, assessorament i constitució de juntes de compensació, i el procés urbanitzador de forma coordinada amb els tècnics competents, així com l’assessorament en matèria d’usos, classificació i qualificació del sòl.

 

Preparem licitacions en fase pre-contractual, ajudant amb les licitacions en els diferents nivells del procés, en particular durant les negociacions, i assessorament en la planificació de l’ús del sòl i la preparació i implantació de projectes d’infraestructures, turisme i industrials.

 

Defensem i assessorem davant l’administració i dels Tribunals de Justícia de l’ordre contenciós-administratiu en expedients i procediments de tot tipus d’actuacions derivades de les actuacions urbanístiques. Així mateix, assessorem sobre les accions legals i administratives i les infraccions administratives, tan sigui de naturalesa mediambiental o urbanística, com en assumptes que corresponen a sectors regulats.

Et podem ajudar?

Envia'ns la teva consulta i et contactarem sense compromís