Dret civil

Herències, arrendaments, contractació, dret immobiliari, incapacitacions i accidents, reclamacions de crèdit i dret de família.

 

A Just Consulting assessorem en la totalitat de les qüestions i matèries referents que componen el dret civil actual degut a la seva amplitud i complexitat de les seves branques i extensions.

 

Assessorament efectiu, prevenció i intervenció en tot tipus de processos civils per la resolució de processos successoris, càlcul i acceptació d’herències, testaments, codicil·lis, legítimes i llegats, administracions d’herències i desheretaments.

 

Redacció de contractes de lloguer i compravenda de finques urbanes i rústiques, arres, permutes, precaris, divisions horitzontals, excessos de cabuda, segregacions, reparcel·lacions, assessorament en tot tipus de desnonament i problemàtiques amb “ocupes”. Inscripcions registrals d’escriptures, tràmits de plusvàlues i liquidacions d’impostos derivats.

 

Incapacitacions civils, emancipacions, tuteles i curateles.

 

Intervenció en tot tipus d’accidents generadors de responsabilitat civil: Accidents de trànsit, domèstics, ocasionals, laborals.

 

Recerca i assessorament en tot tipus d´inversions immobiliàries per compra, venda i rendibilitat, comptant a més amb un equip tècnics (arquitectes i arquitectes tècnics) per tal de poder oferir un assessorament global.

Et podem ajudar?

Envia'ns la teva consulta i et contactarem sense compromís